To SKG αγαπάει τους ΚΙΟΝΕΣ!

31-07-2017 To SKG αγαπάει τους ΚΙΟΝΕΣ!

Ευχαριστούμε θερμά τον Maroglou Lefteris και το Thessnews για την δημοσίοποιηση του αφιερώματος στους ΚΙΟΝΕΣ
http://www.thessnews.gr/article/…/to-skg-agapaei-tous-kiones

To SKG αγαπάει τους ΚΙΟΝΕΣ!

THESS-SKG STORIES

Αγαπάει τους ανθρώπους που συνδυάζουν το επιχειρηματικό τους πνεύμα με τον πολιτισμό. Αγαπάει όλους αυτούς που δραστηριοποιούνται στον τομέα τους και παράλληλα αντιλαμβάνονται πόσο σημαντικό είναι να χρησιμοποιούν την επιχειρηματική τους τεχνογνωσία στην προώθηση του πολιτισμού μας.

To SKG αγαπάει τους ΚΙΟΝΕΣ!

THESS-SKG STORIES

Αγαπάει τους ανθρώπους που συνδυάζουν το επιχειρηματικό τους πνεύμα με τον πολιτισμό. Αγαπάει όλους αυτούς που δραστηριοποιούνται στον τομέα τους και παράλληλα αντιλαμβάνονται πόσο σημαντικό είναι να χρησιμοποιούν την επιχειρηματική τους τεχνογνωσία στην προώθηση του πολιτισμού μας.

 

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΙΟΝΕΣ;

«Οι ΚΙΟΝΕΣ είναι ένα διαδραστικό ανθρώπινο δίκτυο καταξιωμένων επιχειρηματιών και επαγγελματιών από όλους τους κλάδους και χώρους, με στόχο τους την αλληλεπίδραση μεταξύ τους, επιχειρηματικές δράσεις και συνέργειες με αλληλοβοήθεια και σύσταση των μελών μας μεταξύ τους αλλά και στον κοινωνικό τους περίγυρο, με συνέργειες για τη βελτίωση των συνθηκών ανάπτυξης των επιχειρήσεών τους και του πελατολογίου τους και ανάδειξης των επαγγελματιών. Επίσης στόχος είναι οι παράλληλες εκδηλώσεις και η συμμετοχή των ΚΙΟΝΩΝ σε στοχευμένες δράσεις πολιτισμού και τουρισμού, με αξιοποίηση γνώσης μελών μας από την περιφέρεια, τον δήμο και το Ελληνικό Κέντρο Επικοινωνίας προς κοινωνική συναναστροφή, ανάδειξη των μελών μας αλλά και δικές μας δράσεις πολιτισμού».

 

 

ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΙΟΝΑΣ;

«Σε δύσκολους οικονομικά καιρούς η συμμετοχή κάποιου μπορεί να τον βοηθήσει να προάγει τη δουλειά του, το επάγγελμά του, την επιχείρησή του και την κοινωνικότητά του, με την αξία ενός ανθρώπινου δικτύου που θα μπορέσει να τον βοηθήσει, να του ανοίξει πόρτες επαγγελματικά και κοινωνικά τόσο μέσω των συναντήσεων των ΚΙΟΝΩΝ σε επιλεγμένους χώρους και εκδηλώσεις, όσο και με την παρουσία του στη διαδικτυακή πλατφόρμα που θα υλοποιηθεί. Επίσης στη σελίδα www.facebook.com/kiones2016/ και την ομάδα του συνδέσμου www.facebook.com/groups/kiones/, όπου μπορεί να δημοσιεύσει εκδηλώσεις του, προϊόντα του και επιχειρηματικές του κινήσεις».

 

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΟΙΟΤΙΚΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ ΜΕΛΩΝ ΣΤΟΥΣ ΚΙΟΝΕΣ;

«Η συμμετοχή κάποιου σε ένα ανθρώπινο δίκτυο καταξιωμένων επιχειρηματιών και επαγγελματιών από όλους τους κλάδους και χώρους προϋποθέτει τη σύσταση από δύο μέλη μας και την αποδοχή από το δ.σ. και την επιτυχημένη σοβαρή πορεία του στο επάγγελμά του ή στην επιχείρησή του κατά γενική ομολογία. Μέλη μας μπορούν να γίνουν επιχειρηματίες ή επαγγελματίες ανεξαρτήτως χώρου. Π.χ. δικηγόροι, γιατροί, μηχανικοί, βιομήχανοι, κατασκευαστές, ασφαλιστές, τεχνικοί, υδραυλικοί, κομμωτές. Απ' όλους τους χώρους αλλά με μια προϋπόθεση καλής τους πορείας επαγγελματικής και επιχειρηματικής στον χώρο τους. Οι ΚΙΟΝΕΣ θέλουν άτομα απ' όλους τους χώρους, αλλά επιθυμούν να κρατήσουν ένα υψηλό επίπεδο καταξίωσης στον επαγγελματικό ή επιχειρηματικό χώρο του καθενός».

 

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΕΛΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΠΙΔΡΑΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΚΙΟΝΕΣ;

«Τα μέλη μας, με τη συμμετοχή τους σε ένα ανθρώπινο δίκτυο καταξιωμένων επιχειρηματιών και επαγγελματιών από όλους τους κλάδους και χώρους, έχουν διαθέσιμη μια δεξαμενή γνωριμιών άλλων επιτυχημένων στον χώρο τους ανθρώπων και γνωστών τους. Μπορούν να δώσουν και να πάρουν υπηρεσίες και προϊόντα προς και από τα μέλη και τις γνωριμίες τους και να διαφημίσουν και να προάγουν το επάγγελμά τους ή την επιχείρησή τους. Με το ανάλογο αντίτιμο, βεβαίως, που θα καθορίσουν οι ίδιοι ως μια διαδικασία που βγαίνει και από τους όρους της αγοράς, με την προτίμηση πάντα της συμφερότερης προσφοράς αλλά και με προτεραιότητα στην επιλογή από επαγγελματία ή επιχείρηση μέλους μας, ώστε να γίνουν στην πράξη συνέργειες».

 

Μ. ΔΡΑΜΑΛΗΣ

«Να έχουν οφέλη όλα τα μέλη μας»


«Στόχος μας», λέει ο πρόεδρος των ΚΙΟΝΩΝ, Μάριος Δράμαλης, «δεν είναι να λειτουργούμε έναν σύνδεσμο που θα υπάρχει απλώς για να υπάρχει. Θέλουμε όντως τα μέλη μας να έχουν άμεσα επαγγελματικά και επιχειρηματικά οφέλη διαδραστικά, μέσω Internet αλλά και με κοινωνικές επαφές και δράσεις πολιτισμού και εκδηλώσεων. Όπως τα γκαλά που θα κρατήσουν ψηλά το ενδιαφέρον των μελών αλλά και τη συνοχή των ΚΙΟΝΩΝ με το υψηλό επίπεδο των μελών μας».


ΙNFO
Όποιος ενδιαφέρεται να γίνει μέλος του μεγαλύτερου ανθρώπινου δικτύου της Θεσσαλονίκης ΚΙΟΝΕΣ μπορεί να επικοινωνήσει στο τηλ. 2310 478992 ή στο 6945 490599.

 

Από το φύλλο της THESSNEWS #42 (25/02/2017-26/02/2017)

ΕΠΙΣΤΡΟΦΉ