ΚΙΟΝΕΣ & ΚΑΡΥΑΤΙΔΕΣ ΤΕΥΧΟΣ 6

01-03-2017 ΚΙΟΝΕΣ & ΚΑΡΥΑΤΙΔΕΣ ΤΕΥΧΟΣ 6

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΚΙΟΝΕΣ

 

Με μεγάλη επιτυχία πλήθος μελών μας πάρα την κακοκαιρία έγινε η εκδήλωση των ΚΙΟΝΩΝ με την ομιλία του Αντιπεριφερειάρχη Θάνου Αλεξάνδρου στο ξενοδοχείο Πανόραμα.

Ευχαριστούμε τον Αντιπεριφερειαρχη τουρισμού πολιτισμού Αλέξανδρο Θάνο για την παρουσίαση κ τα μεγάλα βήματα κ αποτελέσματα που έχει κάνει η περιφέρεια μας στο κομμάτι του πολιτισμού κ τουρισμού και οι ΚΙΟΝΕΣ θα είναι πάντα αρωγοί νέων ανθρώπων με όρεξη για δουλειά με αποτελέσματα κ μαζί θα δώσουμε την μάχη ενάντια στη δημοσιοϋπαλληλική νοοτροπία κάποιων που κρατάνε την χώρα τον πολιτισμό κ τουρισμό πίσω, ενώ υπάρχουν άξιοι μάνατζερ αιρετοί που θέλουν να προσφέρουν περισσότερο ευχαριστούμε θερμά κ για την παρουσία κ δυναμική τοποθέτηση του και του Γιώργου Ασπασίδη περιφερειακού συμβούλου κ του Διευθυντή της Ελληνογερμανικής Συνέλευσης Κου Χρήστου Λαζαρίδη που έδωσε κ την ευρωπαϊκή τροχιά ανάπτυξης τουρισμού κ πολιτισμού της Περιφέρειας μας.

 

To SKG αγαπάει τους ΚΙΟΝΕΣ!

Ευχαριστούμε θερμά τον Λευτέρη Μαρόγλου και το Thessnews για την δημοσιοποίηση του αφιερώματος στους ΚΙΟΝΕΣ

THESS-SKG STORIES
Αγαπάει τους ανθρώπους που συνδυάζουν το επιχειρηματικό τους πνεύμα με τον πολιτισμό. Αγαπάει όλους αυτούς που δραστηριοποιούνται στον τομέα τους και παράλληλα αντιλαμβάνονται πόσο σημαντικό είναι να χρησιμοποιούν την επιχειρηματική τους τεχνογνωσία στην προώθηση του πολιτισμού μας.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΉ